Contact

Sail-Holland maakt voor haar tochten gebruik van de gerestaureerde zeetjalk “De Vrouw Dina”,

 

Ligplaatsen en vertrekhavens

De Vrouw Dina heeft twee “vaste” ligplaatsen.

Tijdens het vaarseizoen, bevindt “De Vrouw Dina zich  in de haven van Enkhuizen

In de winter ligt zij in de Zijlsingel te Leiden.

 

Inschepen

U heeft bericht gekregen (of afgesproken) in welke haven u in zult schepen, mocht u problemen hebben om het schip op tijd te bereiken dan kunt contact opnemen met de schipper op het mobiele nummer  +31 6  4638 0842

 

 

 

 

Op gegevens van mensen (en passagiers) die een reis boeken bij Sail-Holland bv al dan niet via een reisorganisatie zijn de nieuwste regels van toepasssing. Deze zijn verwoord in het privacybeleid sail-holland bv.

Op het boeken van een zeilreis direct bij Sail-Holland bv, zijn de (reis)voorwaarden van Sail-Holland van toepassing. Deze boeking valt dan ook onder de garantieregeling STO Garant. Sail-Holland bv beschikt hiermee over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval van insolventie. U ontvangt een e-mail van STO Garant (info@sto-garant.nl) met informatie over het voldoen van de betaling. STO Garant waarborgt uw betaling tot na afloop van de boeking. Meer informatie over STO Garant vindt u op https://sto-garant.nl/.

 

 

 

 

 

Gegevens Sail-Holland

 

Voor alle reizen die geboekt worden zijn de BBZ Algemene Voorwaarden van toepassing. (BBZ allgemeine_bedingungen)