Een dag onder zeil

Een dag onder zeil  met BBQ

Een zeiltocht is inclusief een versnapering en gebaseerd op 25 personen.

Een ontspannen zeilbelevenis met een hapje en drankje. In overleg met u en afhankelijk van weer en wind, wordt de zeilroute gekozen. Met uw inzet maken we er een onvergetelijke ervaring van.

Ook bestaat de optie om niet het hier aangeboden arrangement te volgen en u helemaal te laten varen en eventueel ook zelf de hapjes en drankjes te verzorgen. Interesse? Vraag een Offerte: info@sailholland.nl

Zo kan het arrangement uitzien:

Rond 10.00 uur: Welkom aan boord.

De bemanning van de Zeetjalk De Vrouw Dina in de haven van Leiden of Enkhuizen klaar om u te verwelkomen. U wordt onthaald met een koffietafel.  De bemanning houdt een praatje en vertelt in het kort hoe het werkt op zo een traditioneel zeilschip en waar we de handen van u of uw gezelschap nodig hebben.

Rond 11.00 uur: Vertrek uit de haven.

Iedereen die mee wil doen is van harte welkom om de armen uit de mouwen te steken. Plotseling bevindt u zich in de wereld van bulletalies, bakstagen en vallende zwaarden. Voor velen een nieuwe en verrassende ervaring. U heeft géén zeilervaring nodig en hoeft niet mee te doen, u kunt ook ontspannen en genieten van de sfeer. Bovendien kan er worden gelounged met de zitzakken op de luikenkap. De Vrouw Dina geeft u de ruimte, kijk zelf hoe het spel dat wind en water spelen met het schip u het best bevalt.

Rond 12.00uur: De lunch wordt in buffet vorm geserveerd:

  • diverse belegde broodjes, fruitsalade of soep.
  • 3 drankjes p.p. zoals koffie/thee/melk & fruitsap

Rond 15.30 uur: De barbecue staat klaar.

Bij mooi weer kan deze voor anker worden genuttigd, soms meren we af op een eilandje of op een mooie beschutte plek aan de wal.

Er is keuze uit diverse soorten vlees, vis en desgewenst vegetarisch, zowel spiesen als pakketjes. Er worden verschillende salades in buffetvorm geserveerd. Tevens zijn er zelfgemaakte sauzen en voldoende stokbrood. De dranken die geschonken worden zijn; bier/wijn/fris/fruitsap/koffie/thee en melk.

Rond 18.00 uur: Aankomst in haven.

Er wordt op de afgesproken aanlegplaats afgemeerd. Hierbij gaan wij er vanuit dat wij vertrekken en arriveren te Enkhuizen of Leiden naar gelang we vertrekken van zomer of winter ligplaats.

Er is plaats voor max. 30 personen . Bij deze tocht varen we niet uit onder de 15 personen. Het schip is all-risk verzekerd en de bemanning is WA verzekerd. Inclusief: incl.9% btw,haven gelden, toeristenbelasting, schoonmaakkosten en bemanning

Mocht u echter voor een andere haven kiezen behoort dat tot de mogelijkheden. Interesse: vraag een offerte.