Weekeind onder zeil

Weekend zeilen op “de Vrouw Dina”  

Een weekeind zeilen is gebaseerd op 12 personen en zelfverzorging. Een weekeind zeilen op een echt traditioneel zeilschip met modern comfort.

Zo zou uw weekeinde eruit kunnen zien:

Welkom aan boord.

Rond 20.00 uur staat de bemanning van Zeetjalk De Vrouw Dina in de haven klaar om u te verwelkomen. U kunt zich eerst rustig installeren per slaapvertrek. Er is een complete dekbedset en handlinnen voor iedereen aanwezig. Elk slaapvertrek biedt ruimte aan 2 personen en heeft een eigen douche en toilet. Er zijn ook theedoeken, handdoeken en schoonmaakmiddelen voor u in de kombuis, een huishoudpakket is echter op aanvraag.

Daarna houdt de bemanning een welkomstpraatje in de gemeenschappelijke ruimte. Daar maken we nader kennis en vertelt de schipper, in het kort, de wél lange geschiedenis van onze Vrouw Dina. We zullen het ook over het weer en hoe het werkt op zo een traditioneel zeilschip hebben. In overleg met u en afhankelijk van weer en wind, wordt de zeilroute gekozen.

Zaterdagochtend kiezen we een het ruime sop. Iedereen die mee wil doen, is uitgenodigd om de armen uit de mouwen te steken. Plotseling bevindt u zich in de wereld van bulletalies, bakstagen en vallende zwaarden. Voor velen een nieuwe en verrassende ervaring. U kunt gerust zijn, u heeft géén zeilervaring nodig en hoeft niet mee te doen, ook kunt u ontspannen genieten van de sfeer. Bovendien kan er worden gelounged met de zitzakken op de luikenkap.

De Vrouw Dina geeft u de ruimte.

Zondag rond 16.00uur zullen wij terug keren in de haven van vertrek.

Tenzij u een verlengdag boekt want dan arriveren wij op maandag rond 16.00uur terug in de haven. Een weekeind duurt van vrijdag 20.00uur tot en met zondag 16.00uur. Een avontuurlijke zeilbelevenis met een ontspannen sfeer.

Heeft u interesse? Lees verder en / of doe een  Offerte Aanvraag via simi@sailholland.nl

Er is plaats voor max. 12 personen. Bij deze tocht varen we niet uit onder de 8 personen. Dit alles wordt aangeboden op basis van zelfverzorging en de schipper en de maat worden mee verzorgt. Het schip is all-risk verzekerd en de bemanning is WA verzekerd.

Exclusief: Eindschoonmaak €130, service pakket €40, extra motoruren €100/uur.

Mocht u voor een andere haven kiezen of een iets gewijzigd programma of u  heeft nog  vragen?

Mail: info@sail-holland.nl of  bel  met 06-46380842