Midweek zeilen

Midweek zeilen op “de Vrouw Dina”  

Een midweek is van maandag t/m vrijdag en gebaseerd op 12 personen en zelfverzorging.

Een midweek zeilen op en rond het IJsselmeer op een traditioneel zeilschip met modern comfort.

Zo zou uw midweek eruit kunnen zien

Welkom aan boord.

Rond 10.00 uur staat de bemanning van  De Vrouw Dina in de haven klaar om u te verwelkomen. U kunt zich eerst rustig installeren per slaapvertrek. Er is een complete dekbedset en handlinnen voor iedereen aanwezig. Elk slaapvertrek biedt ruimte aan 2 personen en heeft een eigen douche en toilet. Er zijn ook theedoeken, handdoeken en schoonmaakmiddelen voor u in de kombuis, een huishoudpakket is echter op aanvraag.

Daarna houdt de bemanning een welkomstpraatje in de gemeenschappelijke ruimte. Daar maken we nader kennis en vertelt de schipper, in het kort, de lange geschiedenis van onze Vrouw Dina. We zullen het ook over het weer hebben. En de bemanning houdt een praatje, vertelt in het kort hoe het werkt op zo een traditioneel zeilschip en waar we de handen van u of uw gezelschap nodig hebben.  In overleg met u en afhankelijk van weer en wind, wordt de zeilroute gekozen en kiezen we het ruime sop. ’s Middags arriveren wij in de haven van de volgende stad waar u gerust even rond kunt kijken.

De volgende dagen kiezen we een nieuwe bestemming tussen Amsterdam en Ameland. Iedereen die mee wil doen, is uitgenodigd maar het hoeft vaak niet, er wordt op slechts 6 man gerekend die mee doen met zeilen. Optioneel is een extra maat zodat u gezeild wordt. U kunt gerust zijn, u heeft géén zeilervaring nodig en hoeft niet mee te doen, u kunt ook ontspannen genieten van de sfeer. Bovendien kan er worden gelounged met de zitzakken op de luikenkap. De Vrouw Dina geeft u de ruimte.

Vrijdag rond 16.00uur zullen wij terug keren in de haven van vertrek.

De accommodatie is exclusief voor uw gezelschap beschikbaar. Een midweek duurt van maandag 10.00uur tot en met vrijdag 16.00uur.Een zeilbelevenis met ontspannen bezoekjes aan pittoreske stadjes.

Er is plaats voor max. 12 personen . Bij deze tocht varen we niet uit onder de 8 personen. Dit alles wordt aangeboden op basis van zelfverzorging en de schipper en de maat worden mee verzorgt. Het schip is all-risk verzekerd en de bemanning is WA verzekerd.

Exclusief: Eindschoonmaak €130, service pakket €40, extra motoruren €100/uur, extra maat €70/dag .

Mocht u voor een andere haven kiezen of een iets gewijzigd programma of u  heeft u nog  vragen?

Mail: info@sail-holland.nl of  bel  met 06-46380842

Boeken kunt u via een “Offerte Aanvraag“.