Tijdens uw tochten of evenementen kunt u het eten en drinken laten verzorgen door Sail-Holland. Wij bieden u een keuze uit onderstaande lijst. Indien u andere wensen heeft is het noodzakelijk hier eerst een offerte voor te vragen.
Prijzen zijn beschikbaar op aanvraag en worden gegeven per persoon tenzij anders omschreven.
Scheepsontbijt – Inschepen – Scheepslunches – Scheepsborrel – Scheepsgerechten – Scheepsarrangementen
Scheepsontbijt
Klein Ontbijt:
2 boterhammen, 1 broodje, 3 soorten beleg zoals kaas, vlees, jam, yoghurt, 1 fruit, koffie/thee/melk/sju
Luxe Ontbijt:
1 Gekookt eitje of roerei, 1 croissant, 3 broodsoorten, diverse hartig en zoet beleg, yoghurt, cruesli/muesli, fruitschaal, koffie/thee/melk/sju
Inschepen
Koffieonthaal:
Kopje koffie, thee of een glas bronwater met lekkernij assortie of zelfgemaakte appeltaart en slagroom
Scheepsonthaal:
Scheepsbitter zoals, Schippersbitter, Berenburgh of een Juttertje met haring op roggebrood en uitjes
Feestelijke scheepscocktail:
Keuze uit 2 smaken met of zonder alcohol met een kleine snack
1. Zonsondergang: Wodka, jus, grenadine en een twist
2. Blauwe Slenk: Blue Curaçao, Wodka, Prosecco, 7-up en een twist
Champagne scheepsonthaal:
Champagne Brut of Demi sec met een Amuse Bouche
Scheepslunches
Lunch:
2 verschillende belegde broodjes met beenham en oude kaas, fruitsalade of soep naar keuze en koffie/thee/melk/sju/ijswater in buffetvorm
Luxe Lunch:
Belegde broodjes of sandwiches met beenham, oude kaas, tonijnsalade en garnituur daarbij worden een fruitsalade en verse vis of soep naar keuze in buffetvorm geserveerd. Er is keuze uit diverse dranken als koffie/thee/melk/sju of ijswater
Picknick voor 2 personen:
Een mandje gevuld met 2 sandwiches of belegde broodjes, fruitsap, water, 1 kleine thermos met koffie/thee, een cakeje en een flesje wijn met een borrelhapje
High Tea:
2 kleine brownies, 1 zoete scone, een plakje cake , koekjes met Thee naar keuze en ter afsluiting een Hollandse borrel en een hartige pie. Er worden ook andere dranken geschonken zoals, koffie/sju/melk/(ijs)water wanneer daar vraag naar is.
Scheepsborrel
Hollandse borrel:
Geschonken dranken; bier, wijn, fris en Hollands gedistilleerd. Daarnaast een borrelhap bestaande uit; kaas, worst, pinda’s rauwkost en haring met uitjes en garnering
Spaanse bodega:
Geschonken dranken; bier, wijn, fris, sangria. Daarnaast tapas bonitas, gemarineerde olijven, gevulde mini burritos, zelfgemaakte tortilla, Spaanse gehaktballetjes, tomaatmozzarella spiesjes en kaas
Sjanghai subliem:
Geschonken dranken; bier, wijn, fris, Hollands gedistilleerd, Sake. Daarnaast schalen met verse vis hapjes waaronder haring, zalm, paling, mosselen en garnalen geserveerd met of op toastjes en stokbrood, sauzen en een frisse salade.
Scheeps-gerechten
Hollandse scheepskost:
Soep “Waterzooi”, gevolgd door een eenpansgerecht naar keuze zoals een ovenschotel, stamppot of stoofpotje,
- Ovenschotel: aardappelen, rundergehakt en groente 4 recepten naar keuze met prei, witte bonen, rode kool of bleekselderij, pastinaak en rode linzen.
- Stamppot: rauwe andijvie stamppot met spekjes een halve rookworst en jus,
- Stoofpotje:: suddervlees met gekookte aardappelen en sperziebonen,
Geserveerd met een frisse salade en vla toe, tijdens het avondeten wordt er bier, wijn of water geschonken.(1fl.wijn p.4p.)
Italiaanse Scheepskost:
Soep bouillabaisse of caspaccio,
Stuurmans tagliatelle met zalm of lasagne di mare, geserveerd met een groene salade van rucola, basilicum en limoen en Irish Coffee toe
BBQ (kosten afhankelijk van wél of geen vis en lamsvlees) :
Diverse soorten vlees, vis en desgewenst vegetarisch zowel spiesen als pakketjes, verschillende salades in buffetvorm, zelfgemaakte sauzen en voldoende stokbrood.
De dranken die geschonken worden zijn; bier/wijn/fris/fruitsap /koffie, thee en (ijs)water.
Zeebenen:
Een diversiteit aan kleine gerechten in warme en koude buffetvorm met bediening op kleine bordjes en in kleine glaasjes, informeel te nuttigen. De kleine gerechten kunnen in overleg worden bepaald, wij bieden u o.a. het volgende menu: Amuse bouche, Courgette soepje, warm broodbolletje met paddenstoelen ragout, kipspiesje, garnalen spiesje, paella geserveerd met 2 soorten salades en als dessert bavarois en een klein gebakje.
De dranken die geschonken worden zijn; bier/wijn/fris/fruitsap /koffie, thee en (ijs)water.